Anders De La Motte – UltiMatum

Publicerat: 18 oktober, 2015 i 2015, Toppbetyg (betyget 8 eller högre)

ladda ned (6)

Serie: MemoRandom del 2
Utgiven som bok 2015-09-16
Utgiven som ljudbok 2015-09-16
Uppläsare: Jonas Malmsjö
Speltid: 13 timmar 59 minuter

Den här boken tar över där den första boken i serien Memo-Random slutade. Kriminalinspektör Julia Gabrielsson får ett mordfall där liket är mycket illa tilltygat. Det visar sig snart att många högt uppsatta personer är inblandade i fallet, vilket gör att mördaren kan finnas var som helst. Många människor har egna intressen och motiv vilket gör att intrigerna florerar överallt. Det är svårt att veta vem man vågar lita på.

Min recension: Boken är oerhört tät och spännande berättelsen igenom. Du får inte en lugn sekund som lyssnare. Det gäller att hänga med i svängarna och inte ”slölyssna” och intrigerna är intelligenta och mycket välformulerade. Det är mycket svårt att pausa boken och sömnen får vika sig för den gastkramande historien.

Varför ska du lyssna på boken: Gillar du thrillers så ska du absolut lyssna på denna, för mycket bättre än så här kan det inte bli. Är du osäker på om thrillers är något för dig så ska du absolut testa den, jag har svårt att tro att du blir besviken.

Uppläsare Jonas Malmsjö är suverän och förstärker bara den täta historien på ett mycket trovärdigt och intelligent sätt.

Betyg 8 av 10

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s