Carin Hjulström – Irene Panik

Publicerat: 21 juli, 2015 i 2015

9789137142609

Utgiven som bok
Utgiven som ljudbok 2015-05-04 på förlaget ”Bonnier Audio”
Uppläsare:Gunilla Leining
Speltid: 8 timmar 2 minuter

Irene bor i ett gammalt slitet hus på landet tillsammans med sin man Björn, tre tonårsbarn och hästar, hundar, katter och en get. Hennes dagar går åt till att sköta djuren och serva sin familj. Familjen tar Irene för given och hennes man brukar kalla henne Irene Panik för att hon tar på sig att rädda allt och alla i kaotiska situationer. Nu har dock Irene fått nog av att serva hela familjen och förbereder sig för att meddela sin man Björn detta, dock är hon inte ensam om att vilja prata. Det visar sig att Björn har träffat en ny kvinna, Ulla vilken han ämnar flytta ihop med snarast. Irene fullföljer dock sina planer på att ge sig ut på turné för att föreläsa om just kaos.

Min recension: Boken är underhållande och har sina poänger, dock blir det lite utdraget i mitten av boken. Skulle ha föredragit lite redigering där. men man blir glad av att lyssna på boken och språket är lättillgängligt och flyter på boken igenom med hjälp av en mycket bra uppläsare.

Varför ska du lyssna på boken: Du får många timmars lättsam underhållning, vill du reflektera och analysera så finns det gott om personskildringar att ”grotta” ner sig i.

Uppläsare Gunilla Leining har en mycket sympatisk röst vilken höjer boken även i de svagare partierna.

Betyg 6 av 10

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s